Cargando
MESA
Cargando

Advocats al Prat. Dret Laboral, fiscal, divorcis, mercantil

Comencem la nostra etapa en el 2015 com a estudi jurídic al Prat de Llobregat, a Barcelona, oferint serveis on-line i presencial a nivell nacional, representat per l'advocat Alfredo Pérez Rei, col·legiat de l'il·lustre Col·legi d'advocats de Guipúscoa amb una ámplia experiència prestant serveis a empreses i particulars des de 1987.

ESTUDI JURIDIC CASTELLA


El meu nom és Alfredo Pérez Rei, advocat col·legiat en l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Guipúscoa des de 1987
i establert al Prat de Llobregat exercint com a advocat Especialitzat en Dret Civil: Separacions, assumptes de família, gestió immobiliària, comunitats o mala praxi bancària entre unes altres, i amb àmplia experiència dret laboral. Això no ens impedeix conèixer almenys els principis de dret penal i altres branques ja que la nostra concepció de l'ordenament jurídic és holística en el sentit de veure relacions entre totes les branques que acadèmicament s'han elaborat sobre el dret. No té sentit tramitar herències sense coneixements fiscals, dret laboral, o ignorant dret concursal, per exemple.

Volem apropar el dret a la gent i que el client senti que li protegeix i no li agredeix. Sent la justícia un dret dels ciutadans, l'advocat no ha de ser algú distant o indiferent, sinó proper, que escolti i canalitzi davant els Tribunals les emocions positives o negatives del ciutadà.

Una salutació a tots i gràcies.
Consulti nostra àmplia gamma de serveis
Cargando
PARA EMPRESAS
Serveis d'assessoria jurídica, documentació, assessoria laboral, assistència lletrada, formació, etc.
PARA PARTICULARES
Com a assessor jurídic, per a assistència lletrada, negociacions, etc.
PARA COMUNIDADES
Gestió de comunitats i assistència lletrada entre uns altres.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat