Cargando
Slide HOME

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Administració de Finques i Comunitats de Propietari, pregunti pels nostres serveis immobiliaris.
Cargando

Advocats al Prat. Dret Laboral, fiscal, divorcis, mercantil

Comencem la nostra etapa en el 2015 com a estudi jurídic al Prat de Llobregat, a Barcelona, oferint serveis on-line i presencial a nivell nacional, representat per l'advocat Alfredo Pérez Rei, col·legiat de l'il·lustre Col·legi d'advocats de Guipúscoa amb una ámplia experiència prestant serveis a empreses i particulars des de 1987.

ESTUDI CASTELLA


El meu nom és Alfredo Pérez Rei, advocat col·legiat en l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Guipúscoa des de 1987
i establert al Prat de Llobregat exercint com a advocat Especialitzat en Dret Civil: Separacions, assumptes de família, gestió immobiliària, comunitats o mala praxi bancària entre unes altres, i amb àmplia experiència dret laboral. Això no ens impedeix conèixer almenys els principis de dret penal i altres branques ja que la nostra concepció de l'ordenament jurídic és holística en el sentit de veure relacions entre totes les branques que acadèmicament s'han elaborat sobre el dret. No té sentit tramitar herències sense coneixements fiscals, dret laboral, o ignorant dret concursal, per exemple.

Volem apropar el dret a la gent i que el client senti que li protegeix i no li agredeix. Sent la justícia un dret dels ciutadans, l'advocat no ha de ser algú distant o indiferent, sinó proper, que escolti i canalitzi davant els Tribunals les emocions positives o negatives del ciutadà.

Una salutació a tots i gràcies.
Consulti nostra àmplia gamma de serveis
Cargando
ADMINISTRACIÓN DE FINCAS
Gestionem la seva comunitat, sense despeses de rebuts, fotocòpies, comissions... descobreixi com podem ajudar-li.
PARA EMPRESAS
Serveis d'assessoria jurídica, documentació, assessoria laboral, assistència lletrada, formació, etc.
PARA PARTICULARES
Com a assessor jurídic, per a assistència lletrada, negociacions, etc.

Contacta amb nosaltres!

Pots fer-ho mitjançant el formulari de contacte, email, telèfon o visitant la nostra oficina.
 
Estudi Castella
C. Castella, 26-28, El Prat de Llobregat, Barcelona

Telèfon:
935 106 765

Email:
advocats@castellaestudi.com

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Alfredo Pérez Rei. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD),la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD),sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C. Castella, 26-28 o mitjançant un email a advocats@castellaestudi.com.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat