Consultes i localització

Estudi Jurídic Castella
C. de Castella, 26-28, El Prat de Llobregat, 08820, Barcelona
advocats@castellaestudi.com
Horari de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 19:30

935 106 765 · 673 690 634

Mitjançant aquesta web oferim servei de consulta online, on vostè a més rebrà el seu informe per escrit al seu correu electrònic o correu ordinari. En tots els casos se li farà una trucada telefònica per a major aportació de dades.
Si viu a Barcelona pot passar-se per la nostra oficina.

Si la seva ordre és a distància el pagament es farà mitjançant compte bancari, que li facilitarem en el nostre contacte telefònic.
El preu d'aquest servei es pressupostarà a mesura. Mai supera els 100€ (Sense competència en el sector).


En el cas que vostè decideixi representació lletrada i/o negociador, se li farà pressupost concorde als temps que corren i se li descomptarà l'import de l'informe inicial prèviament desemborsat.
Consulti'ns
Pot fer-nos arribar la seva consulta des d'aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè via telefònica per concretar els detalls. En el cas que vostè decideixi representació lletrada i/o negociador, se li farà pressupost concorde als temps que corren i se li descomptarà l'import de l'informe inicial prèviament desemborsat.
Nom i cognoms
DNI
Adreça
Codi postal, població, província
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de www.castellaestudi.comamb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C. Castella, 26-28, El Prat de Llobregat, 08820, Barcelona.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de www.castellaestudi.com.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: estudijuridiccastella@outlook.es
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat