Consultes i localització

Estudi Jurídic Castella
C. de Castella, 26-28, El Prat de Llobregat, 08820, Barcelona
advocats@castellaestudi.com
Horari de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 19:30

935 106 765 · 673 690 634

Mitjançant aquesta web oferim servei de consulta online, on vostè a més rebrà el seu informe per escrit al seu correu electrònic o correu ordinari. En tots els casos se li farà una trucada telefònica per a major aportació de dades.
Si viu a Barcelona pot passar-se per la nostra oficina.

Si la seva ordre és a distància el pagament es farà mitjançant compte bancari, que li facilitarem en el nostre contacte telefònic.
El preu d'aquest servei es pressupostarà a mesura. Mai supera els 100€ (Sense competència en el sector).


En el cas que vostè decideixi representació lletrada i/o negociador, se li farà pressupost concorde als temps que corren i se li descomptarà l'import de l'informe inicial prèviament desemborsat.
Consulti'ns
Pot fer-nos arribar la seva consulta des d'aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè via telefònica per concretar els detalls. En el cas que vostè decideixi representació lletrada i/o negociador, se li farà pressupost concorde als temps que corren i se li descomptarà l'import de l'informe inicial prèviament desemborsat.
Nom i cognoms
DNI
Adreça
Codi postal, població, província
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Alfredo Pérez Rei. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD),la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD),sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C. Castella, 26-28 o mitjançant un email a advocats@castellaestudi.com.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat