Advocats al Prat Notícies

Estudi jurídic al Prat, som advocats especialistes en dret civil. En aquesta secció trobaràs notícias sobri: Advocats especialistes en dret civil - Advocats dret de famíliaAssessoris i Advocats laboralsAdvocats dret administratiuAdvocats dret mercantilAdvocats penalistas
 
Cómo crear en casa un puesto de trabajo eficiente y con buena conexión a Internet

Com crear a casa un lloc de treball eficient i amb bona connexió a Internet

Per crear un lloc de treball eficient a casa es necessita d'una bona connexió a internet. T'expliquem com pots aconseguir-ho sense gastar molts diners i com trobar el millor tipus de servei que s'adapti a les teves necessitats.
Suministros y gestión de fincas

Subministraments i gestió de finques

Sabies que una gestió experta en finques i propietats pot ajudar-te a estalviar molts diners? En aquest article t'expliquem la seva importància, a més de parlar sobre com activar els subministraments d'energia de la forma més eficient.
 
EL BOLETÍN nº 239 OFICIAL DEL ESTADO

EL BUTLLETÍ nº 239 OFICIAL DE L'ESTAT

S'han publidado 2 lleis molt importants i que va a merèixer ser comentada durant aquests mesos ja que entra en assumptes de Violència de genero, propietat horitzontal aprofitant l'aprovar normes importants per ficar de coladillo unes reformillas que són de gran importància.
El Código Civil Catalán

El Codi Civil Català

Seguint amb el tema de la prescripció volgués tractar el tema del Codi Civil català que té característiques diferents sobre aquest tema no havent d'oblidar que aquest cos jurídic és un cos legal integrat, és a dir, que en interpretar el dret civil de Catalunya han de tenir-se en compte la jurisprudència civil del tribunal
 
La Ley Vasca regula la custodia de los hijos

La Llei Basca regula la custòdia dels fills

La llei basca que regula la custòdia compartida dels fills de parelles separades o divorciades i que podrà aplicar-se també en la revisió dels règims de custòdia ja definits ha entrat en vigor. La norma va ser aprovada al Parlament Basc el passat 30 de juny i publicada en el Butlletí Oficial 
 
Tramitar la nacionalidad dejará de ser gratuito a partir de ahora

Tramitar la nacionalitat deixarà de ser gratuït a partir d'ara

El dijous 15 d'octubre del 2105, va entrar en vigor la reforma del Registre Civil que modifica els tràmits per a l'obtenció de la nacionalitat per residència, una gestió que fins ara era gratuïta i que entre les taxes administratives, la documentació compulsada
El TS avala indemnizar por daños morales a las víctimas del ruido insoportable de un bar

El TS avala indemnitzar per danys morals a les víctimes del soroll insuportable d'un bar

El Suprem ha avalat la indemnització de 5.000 euros que l'encarregat del disc-bar “Quiosquet” de Campillo d'Altabuey (Conca) ha de pagar a cadascuna de les dues veïnes a les quals va sotmetre a un “soroll insuportable” 
 

Contacta amb nosaltres!

Pots fer-ho mitjançant el formulari de contacte, email, telèfon o visitant la nostra oficina.
 
Estudi Castella
C. Castella, 26-28, El Prat de Llobregat, Barcelona

Telèfon:
935 106 765

Email:
advocats@castellaestudi.com

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Alfredo Pérez Rei. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD),la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD),sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquessin a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C. Castella, 26-28 o mitjançant un email a advocats@castellaestudi.com.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat